Showbiz

#rock #monden #operatie #cristi minculescu #iris #bani #sanatate

Operatia lui Minculescu, decontata cu bani de la stat


Costul operatiei de transplant de ficat pe care o va suporta cristi minculescu se va face cu bani din fondul asigurarilor sociale. Decizia a fost luata azi de Irinel Popescu , seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si de Ion Bazac, ministrul Sanatatii.

Dupa cum declara Nelu Dumitrescu, bateristul trupei Iris, Cristi Minculescu va fi operat in Germania la inceputul lunii martie. Donatorul unei parti de ficat va fi chiar Rodica, sotia lui Minculescu.

Cristi Minculescu (50 de ani), sufera de o boala ereditara (polichistica hepato-renala), mostenita de la tatal sau. Boala se manifesta prin aparitia unor chisturi in rinichi si ficat. Chisturile evolueaza si ulterior pot afecta functionarea normala a organelor.

Momentan, trupa Iris si-a anulat toate concertele pe care trebuia sa le sustina, din cauza starii de sanatate a lui Minculescu. Ultimul concert sustinut de Iris a fost pe 15 decembrie 2008, la Teatrul National Bucuresti , alaturi de soprana Felicia Filip.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea