Showbiz

#pop

OneRepublic cucereste topurile britanice

Anul 2008 se prevede a fi un an incredibil pentru baietii de la OneRepublic . Originari din Colorado, cei 5 tineri au reusit sa atinga anul acesta statutul de superstaruri, ajungand intr-un timp relativ scurt una dintre cele mai cunoscute formatii de peste Ocean, ce au reusit sa intre pe piata din Marea Britanie.

De la inceputul anului si pana in prezent, OneRepublic au inregistrat vanzari de peste 800.000 de discuri in Regatul Unit . "Dreaming Out Loud" albumul de debut al trupei a petrecut 7 saptamani in clasamentul britanic Top 10.

OneRepublic, primul turneu in Marea Britanie

Celebra trupa si-a impresionat fanii englezi prin cele 2 concerte sustinut cu casa inchisa la Londra la inceputul acestui an si acum se pregatesc pentru lansarea primului turneu in Marea Britanie.

Turneul va include cel putin 7 concerte, primul dintre ele urmand sa aiba loc la inceputul lunii septembrie. Baietii vor demara acest turneu la o luna dupa prezenta la festivalul V unde acestia vor imparti scena cu nume muzicale importante precum Kaiser Chiefs si The Courteeners.

Si-au castigat celebritatea prin "Apologize"

One Republic este o formatie tanara, aparuta recent pe piata muzicala internationala, care a reusit insa sa atraga atentia publicului si a criticilor de peste tot. O dovada vie a acestui fapt este single-ul "Apologize"realizat in colaborare cu Timbaland ce a propulsat tanara trupa americana pe culmile succesului.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea