Showbiz

#sala palatului #30 ianuarie 2010 #romania #bucuresti #concert #omul orchestra #bobby mcferrin #jazz #alte-genuri

“Omul orchestra” revine in 2010 la Bucuresti

Bobby McFerrin, artistul cunoscut inca din anii ’70 drept “ omul orchestra ”, revine la Bucuresti pentru a sustine un concert pe data de 30 ianuarie 2010 . Evenimentul este programat sa aiba loc la Sala Palatului din Capitala.

Castigator a 10 premii Grammy, artistul este unul dintre cei mai cunoscuti improvizatori si inovatori solisti din lume, un renumit dirijor de muzica clasica si creatorul celebrei melodii pe care toata lumea a fredonat-o macar o data in viata, “Don’t Worry Be Happy”.
 
Albumele sale s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in toata lumea, iar colaborarile sale cu artisti precum Yo-Yo Ma, Chick Corea , Herbie Hancock si Filarmonica din Viena i-au adus, pe buna dreptate, titlul de ambasador universal al muzicii clasice si al jazz-ului.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti au preturi cuprinse intre 80 si 250 RON (categoria VIP) si vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara , din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara, precum si online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro.
 
Urmareste videoclipul piesei "Don't Worry Be Happy", cea mai cunoscuta melodie din repertoriul lui Bobby McFerrin:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea