Showbiz

#concert #video #muzica #decernare #mtv video music awards #mtv #britney spears #pop

Oficial! Britney Spears la MTV Video Music Awards

Cei mai inraiti fani ai lui Britney Spears au stat cu sufletul la gura, asteptand decizia finala: va participa megastarul pop la VMA Music Awards sau nu? Acum acestia pot respira usuratia: este oficial, Britney va fi prezenta la VMA-uri.

Editia de anul acesta al premiilor MTV Music Video Awards se va desfasura duminica, 7 septembrie, incepand cu ora 21.00, pe studiourile Paramount de la Hollywood.

Show-ul va fi deschis de Britney Spears. Nu se stie inca in ce costa prestatia divei, dar organizatorii au anuntat ca va fi o surpriza de proportii ce ii va soca pe fanii artistei.

„Stim deja ca va deschide show-ul, dar in ce va consta marele moment? Asta nu stim inca, dar daca Britney e implicata, insemana ca se va vorbi despre asta cu siguranta. Si se va tot vorbi”, se precizeaza pe site-ul MTV.

De asemenea Britney Spears a fost nominalizata anul acesta la 3 premii VMA: Best Female Video , Best Pop Video si Video of the Year pentru piesa „Piece of Me”.

Avand in vedere ca prestatia divei de anul trecut a lasat mult de dorit si a fost cap de afis in multe tabloide, Britney Spears nu se lasa si este gata sa impresioneze pe totii la editia din anul acesta al premiilor VMA.

„Britney a facut orice, de la a presta alaturi de un sarpe, a-si uni buzele cu cele ale Madonnei la a demonstra ca nu tot ce se petrece in Vegas ramane doar in Vegas”, a declarat Van Toffler, presedintele Grupului MTV Networks Music/LOGO/Films. „Deabia astept sa vad cu ce o sa socheze anul acesta”, a incheiat acesta.

„MTV a jucat multa vreme un rol important in cariera mea. Cum as putea sa nu fiu acolo la cea de-a 25 editie a VMA? Sunt incantata ca deschid show-ul, ca voi avea ocazia sa-mi salut fanii si ca sunt nominalizata”, a declarat Britney Spears intr-un comunicat de presa.

In ultimul timp s-a putut observa ca Britney Spears incearca sa se mentina pe drumul cel bun. Ultima sa aparitie in revista „Look”, o prezenta zvelta si luminoasa, a confirmat lucrul acesta. Si pana la urma, mediatizata blondina stie ca daca vrea sa impresioneze, premiile VMA este momentul cel mai bun.

Perez Hilton, recunoscutul blogger al vedetelor, a declarat ca Britney nu trebuie decat sa faca act de prezenta si sa zambeasca. „Asta vrea publicul”, a spus acesta. „Fanii vor doar sa o vada zambind. Chiar daca doar face cu mana si zambeste, misiunea este ca si indeplinita”, a incheiat Perez.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea