Showbiz

#pop #alte-genuri #concert #oceana #bucuresti #b'estfest 2009

Oceana va canta “Cry, Cry” la Bucuresti

Oceana , artista care domina playlisturile radio-urilor cu single-ul „Cry Cry” va concerta la Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului.
 
Tanara artista este cel mai recent nume confirmat in line-up-ul editiei de anul acesta a festivalului B’Estfest 2009, pe 3 iulie la Romexpo.
 
La doar 25 de ani, Oceana a reusit sa-si transpuna experienta personala in piese superbe, cu versuri puternic incarcate de dorinta, dragoste si viata. Cu un stil inedit ce alatura ritmurile moderne muzicii soul a anilor ‘60, Oceana reuseste sa faca legatura dintre extreme: alb si negru, funk si soul, jazz si pop, aducand sonoritatile traditionale in topurile actuale, gratie vocii sale deosebite, carismei si prezentei scenice fermecatoare.
 
FestivalulB’Estfest se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhead , Franz Ferdinand , Orbital, Santana, Manowar .
 
Urmareste videoclipul piesei Cry, Cry
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea