Showbiz

#pop #monden #oana sarbu #adoptie #copil

Oana Sarbu va deveni mamica

Cantareata Oana Sarbu (41 de ani) va fi in curand mamica . In cadrul emisiunii “Zona de Impact” de la Realitatea TV artista a declarat ca procesul demarat pentru adoptarea unui copil se afla pe ultima suta de metri.

''Sunt mamica. Am un ingeras care m-a ales sa ii fiu mamica'', a declarat cantareta .Oana Sarbu a oferit putine detalii despre micutul caruia ii va oferi caldura materna :''Este un baietel de cateva luni, il cheama Stelian si punct. Ma opresc aici cu marturisirile''.
 
Oana Sarbu s-a nascut 13 mai 1968 la Bucuresti.  A debutat in muzica in 1985, cand a si castigat trofeul “Steaua fara nume”. Un an mai tarziu a fost primit  “Premiul Tineretii” la Festivalul de la Mamaia .  
 
Si-a inceput cariera de actrita cu rolul din filmul Liceenii. A creat o adevarata moda; ani la rand, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat in acest film, Dana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea