Showbiz

#omega rose #elevator #film #george dorobantu

O racheta a lovit cazino-ul din Constanta

O racheta a lovit cladirea impunatoare a cazinoului din Constanta. Alte explozii s-au auzit la scurt timp in apropierea comunei Branesti, iar un fir de fum se ridica continuu din directia padurii Afumati . Urmatoarea posibila tinta ... Arcul de triumf .

Regizorul George Dorobantu, autorul filmului Elevator, care este castigator a numeroase premii internationale, intra in productia unui nou lungmetraj de fictiune, Omega Rose .

Povestea este una inedita si curajoasa, ceva neobisnuit. Omega Rose este un film despre oamenii de pe pamant si ce a mai ramas din el. Bogat in efecte speciale , filmul isi propune sa ajunga in toate colturile lumii unde exista macar un cinematograf.

Din distributie fac parte Mircea Silaghi, Florin Piersic Senior, Rodica Negrea, Ioan Gyuri Pascu si Florin Piersic Jr. Turnarea filmului se va petrece intre 17 august - 20 septembrie in imprejurimile Bucurestiului, Giurgiu si Constanta.

Urmareste trailerul filmului Elevator:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea