Showbiz

#michael jackson #sinucidere #propofol

O noua ipoteza: Michael Jackson s-a sinucis cu propofol

Avocatii care-l apara pe medicul Conrad Murray , cel care a fost acuzat de omor involuntar în cazul lui Michael Jackson, vor sa demonstreze ca Michael s-a sinucis injectandu-si o doja letala de propofol, un anestezic puternic folosit in spitale, anunta Daily Mail, citand surse judiciare.

David Walgren, procurorul districtual adjunct din Los Angeles, sustine ca avocatii lui Murray intentioneaza sa foloseasca aceasta teorie în apararea acestuia.

Declaratia lui Walgren a fost facuta miercuri, in cadrul unei audieri, cand un avocat al doctorului Murray s-a contrazis cu procurorul cu privine la cine ar trebui sa testeze reziduurile din seringile gasite in dormitorul lui Jackson.

"Mi se pare clar ca apararea merge pe aceasta teorie; ca victima, Michael Jackson, s-a sinucis. Nu vor s-o spuna, dar aceasta este directia in care merg", a declarat procurorul Walgren.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea