Showbiz

#regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

O noua inregistrare cu Michael Jackson disponibila pe Internet (video)

A aparut un nou material video cu Michael Jackson. Clipul, ce se gaseste pe YouTube, va fi inclus pe albumul „This Is It”, a carui lansare va avea loc pe 26 octombrie.

Filmuletul este de fapt o varianta extinsa a unei inregistrari facute de Regele Pop in timpul repetitiilor pentru cele 50 de concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in vara aceasta la Londra.

In clipul de pe YouTube, megastarul apare repetand unul dintre hiturile sale din anii '80. Piesa se intituleaza „ Human Nature ” si miscarile de scena ale artistului arata clar ca Michael Jackson inca mai putea.

„This Is It”, albumul, va fi disponibil incepand cu 26 octombrie, urmand ca pelicula cu acelasi nume sa ruleze din 28 octombrie, timp de 2 saptamani, in intreaga lume.

In Romania, This Is It va rula tot cu incepere din 28 octombrie in cinematografele din Bucuresti si din tara. Biletele au fost puse in vanzare din 27 septembrie la casele de bilete ale principalelor cinematografe. Potrivit distribuitorilor filmului, IntercontFilm, un bilet costa 35 de lei.

In orasele mari ale lumii vor fi amplasate ecrane gigant pe care vor fi transmise prin satelit imagini de la premiera din Los Angeles a documentarului. Aici, zeci de staruri vor veni sa aduca un omagiu Regelui Pop, stins din viata pe 25 iunie 2009 .

Se preconizeaza ca This Is It le va aduce administratorilor averii lui Michael Jackson peste 200 de milioane $ pana la sfarsitul anului.

Michael Jackson repetand "Human Nature":

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea