Showbiz

#sacha baron cohen #accidents #comedie #borat

O noua comedie marca Sacha Baron Cohen

Interpretul celebrului personaj Borat, actorul Sacha Baron Cohen a batut palma cu studiourile 20th Century Fox , carora le-a vandut proiectul unei comedii despre un avocat specializat in accidente, potrivit unor informatii aparute pe variety.com.

Comedia se intituleaza chiar Accidents/Accidente si spune povestea unui jurist de origine spaniola din Los Angeles, care devine pe de o parte erou local, iar pe de alta dusman ce trebuie eliminat, dupa ce a castigat un proces intentat de un muncitor impotriva angajatorului sau.

Sacha Baron Cohen va fi unul dintre producatorii filmului, dar ar putea juca si rolul principal. Nu se cunosc inca detalii despre productie.

Actorul britanic a devenit celebru cu filmul Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, pentru care a si primit Globul de aur in 2007. Baron Cohen a mai jucat in Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby si Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. In curand va incepe filmarile la o comedie inspirata de aventurile detectivului Sherlock Holmes .

Trailer Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea