Showbiz

O comedie romantica marca Sam Mendes

si s-au alaturat distributiei celui mai recent proiect cinematografic al regizorului Sam Mendes, o comedie romantica produsa de Focus Features, ale carei filmari vor incepe saptamana aceasta in statul american Connecticut.

Filmul nu are inca un titlu, dar se stie ca actorii care vor detine rolurile principale in aceasta productie, sunt si John Krasinski . Cei doi interpreteaza un cuplu in asteptarea unui copil, care calatoreste prin SUA, in cautarea unui loc in care sa-si intemeieze o familie. , (There Will Be Blood) si Paul Schneider (Lars and the Real Girl).

Jeff Daniels tocmai a incheiat filmarile la State of Play, iar Catherine O’Hara, castigatoarea unui premiu Emmy, si-a imprumutat recent vocea unui personaj din filmul de animatie Where the Wild Things Are . Cele mai recente filme regizate de Mendes, sunt Revolutionary Road , cu Kate Winslet si Leonardo diCaprio in rolurile principale si Jarhead, cu Jamie Foxx si Jake Gyllenhaal.

Trailer Jarhead


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea