Showbiz

#pop #alte-genuri #dulce maria #akon #colaborare #single #beautiful #limba spaniola #muzica

O colaborare inedita: Dulce Maria & Akon

Dulce Maria , fosta membra a indragitei trupe RBD, va colabora cu celebrul rapper Akon. Cei 2 artisti vor inregistra varianta spaniola a piesei „Beautiful”, potrivit site-ului impre.com.

„Sunt fericita, deoarece Akon este un mare artist, foarte apreciat in Statele Unite si in multe alte parti ale lumii. Sa lucrez cu el este o oportunitate nemaipomenita. Din ceea ce a facut el pana acum, cel mai mult mi-a placut colaborarea cu Gwen Stefani (The Sweet Escape) si cea cu Lady Gaga ( Just Dance ). Cu noul sau disc abia am intrat in contact, dar albumul precedent (Konvicted) mi-a placut foarte mult”, a declarat entuziasmata Dulce Maria.

Varianta in engleza a melodiei „Beautiful” a fost lansata de Akon in colaborare cu Kardinal Offishall si Colby O`Donis.

„Eu cant partile respective in spaniola. Traducerea a fost realizata de Carlos Lara si am inteles ca de productie se ocupa insusi Akon. Partea mea am inregistrat-o intr-un studio de aici din Mexico”, a explicat fosta membra a trupei RBD.

Akon se va intalni cu protagonista telenovelei „ Verano de Amor ” saptamana viitoare pentru a turna si videoclipul piesei „Beautiful”. Clipul urmeaza sa fie filmat pe data de 31 martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea