Showbiz

#premiera #film romanesc #horatiu malaele #nunta muta

Nunta Muta - premiera pe 21 noiembrie

Filmul romanesc Nunta Muta , in regia lui Horatiu Malaele , va fi lansat in cinematografele romanesti pe 21 noiembrie.

Nunta Muta este un film bazat pe o intamplare adevarata si prezinta povestea a doi tineri indragostiti care decid sa se casatoreasca intr-o zi de joi. In mijlocul ceremoniei se anunta moartea dictatorului Stalin si se declara doliu international de sapte zile. Dar asta nu ii va opri pe nuntasii dornici de distractie, asa ca petrecerea va continua intr-un mod mai putin obisnuit.

"Imi propun un film care sa vorbeasca lumii, cu duiosie si romantism, despre dragoste intr-un spatiu nascator de vesnicie. Va fi un film cu mult umor," a declarat Horatiu Malaele.

Din distributia filmului fac parte actorii: Anca Sigartau, Tamara Buciuceanu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinica si Luminita Gheorghiu.

Nunta Muta este o co-productie Castel Film - Agat Films & Cie - Samsa Films, cu sprijinul CNC, in colaborare cu BV MCCann Erikson si Realitatea Media. Bugetul total al productiei s-a ridicat la 1,5 milioane de euro.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea