Showbiz

#dance #anya #monden #casatorie #relatii #iubire #nunta #hi q

Nunta in familia Hi-Q

Anya, fata din gasca Hi-Q, se aseaza la casa ei. Aceasta a a ajuns pe 3 martie in fata altarului alaturi de Tiberius, cu care are o relatie de 7 ani.

Invitata in emisiunea Happy Hour, artista a aratat ca nu se teme de casnicie, desi nu a implinit nici 23 ani. Anya este foarte indragostita de sotul ei, Tiberius care a fost primul ei iubit.

Dupa spusele artistei, proaspatul sot al acesteia „are o firma de confectii metalice si acum o sa fie impresar artistic pentru ca a studiat si a facut si cursuri si... se descurca, e un baiat foarte descurcaret”.

Din aprilie 2008, Anya este cea de-a treia aparitie feminina din trupa Hi-Q. Aceasta a inlocuit-o pe Nicoleta Dragan , care la randul ei o inlocuise pe Dana Nalbaru .

In ceea ce priveste activitatea muzicala, cea mai recenta realizare a trupei este noul single „Lose You” care beneficiaza de 3 variante: rock, dance si radio edit-ul. Anul acesta, Hi-Q implineste 13 ani de existenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea