Showbiz

#pop #lansare #single #nou #michael jackson #this is it #12 octombrie 2009

Noul single Michael Jackson va fi lansat pe 12 octombrie

Un nou single semnat Michael Jackson va fi lansat pe 12 octombrie. Anuntul a fost facut ieri pe site-ul sau oficial. Single-ul se va numi “This Is It”, numele pe care megastarul il folosise si pentru turneul sau de revenire, pe care trebuia sa-l inceapa in aceasta vara.

Melodia, pe care vom auzi si vocile fratilor Jackson, va fi urmata si de lansarea unui dublu album, ce urmeaza sa aiba loc pe 26 octombrie .
 
“Acest cantec arata inca o data  ceea ce lumea stie deja, ca Michael este unul dintre cele mai mari daruri ale lui Dumnezeu”, a declarat JohnMcClain, co-producatorul albumului.
 
Albumul este coloana sonora a filmului This Is It, pelicula care prezinta ultimele repetitii ale lui Michael Jackson. Primul dintre cele doua discuri cuprinde cateva dintre cele mai cunoscute piese Michael Jackson, in versiunile originale, aranjate intocmai ca in filmul ce-l prezinta pe Regele Pop dansand pentru ultima data.
 
CD-ul se incheie cu doua versiuni ale nelansatei This Is It, piesa pe care backing vocals -urile sunt asigurate de fratii Jackson si care, de altfel, incheie si filmul.
 
Cel de-al doilea disc include versiuni nelansate pana acum ale unor piese clasice Michael Jackson, plus o emotionanta poezie – "Planet Earth” – citita de artist.
 
Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 , cu doar doua saptamani inainte de inceperea turneului sau de revenire. 
 
Urmareste trailerul documentarului This Is It
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea