Showbiz

Noul Indiana Jones dezamageste la Cannes

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, in regia lui Steven Spielberg , despre celebrul arheolog aventurier a revenit pe marile ecrane , dupa 19 ani.

Avanpremiera mondiala a filmului a avut loc duminica seara la Cannes, in fata unui public numerous, care a asteptat cu sufletul la gura primele secvente ale peliculei. La final insa, noile aventuri ale lui Indiana Jones au reusit sa starneasca doar aplauze politicoase, cei mai multi spectatori fiind dezamagiti de productia marca George Lucas.

Inainte de proiectie cativa spectatori au fredonat pe intuneric celebra melodie de pe generic, iar aplauze furtunoase au fost auzite la prima aparitie a palariei sifonate a celebrului arheolog aventurier, Indiana Jones, rol reluat de Harrison Ford la cei 65 de ani ai sai.

La lansarea de la Cannes au participat Natalie Portman, Sean Penn, Goldie Hawn, Dennis Hopper, Christian Slater si Billy Zane. Reactiile criticilor si ale presei au fost impartite. Unii au catalogat productia drept inteligenta si amuzanta, in timp ce altii au trecut la critici destul de dure.

Indiana Jones IV

Actiunea filmului are loc in 1957, in plin Razboi rece . Ofiterii nazisti au fost inlocuiti de agenti KGB in spatele carora se afla o frumoasa rusoaica patrioata, agent Spalko, interpretata de Cate Blanchett. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull spune o poveste al carui fir epic a fost gasit cu greu, dupa cum marturisea chiar regizorul Steven Spielberg.

Cel de-al patrulea film al seriei Indiana Jones respecta traditia peliculelor de aventuri si ofera spectatorului de toate: dragoste, aventura, dramatism, simboluri mistice, civilizatii apuse si bancuri pe seama fricii lui Indiana Jones de serpi. Pentru prima oara apar insa si elemente extraterestre, lumi paralele, dar si momente grele din istoria americana a anilor 50.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea