Showbiz

#james bond #quantum of solace #premiera #drama #razboi #harry potter

Noul Bond - amanat

Dupa ce producatorii au amanat lansarea noul film din seria Harry Potter, The Half-Blood Prince pentru iulie 2009 din motive comerciale, si Sony a decis sa impinga premiera lui James Bond 22 la jumatatea lunii noiembrie 2008, informeaza variety.com.

Astfel, unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2008, Quantum of Solace va fi lansat in cinematografele din intreaga lume pe 14 noiembrie si nu pe 7, cum fusese anuntat anterior.

Reprezentantii Sony au explicat decizia prin faptul ca nu au vrut sa lanseze filmul aproape de premiera lui Harry Potter and the Half-Blood Prince, programata initial pentru 28 noiembrie . Dar odata aceasta amanata, s-a luat hotararea de a amana cu o saptamana si premiera celei de-a 22-a parti a celebrei serii James Bond.

Producatorii filmul nu mai au de ce sa-si faca griji acum din cauza concurentei, pentru ca Quantum of Solace nu va avea oponenti puternici in acea perioada, poate cu exceptia dramei de razboi Australia, cu Nicole Kidman si Hugh Jackman.

Urmareste trailerul filmului Quantum of Solace.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea