Showbiz

#pop

Noul album Talisman apare in toamna

Trupa Talisman se pregateste sa lanseze un nou album ce va aparea pe piata in toamna aceasta.

Acest material discografic era programat sa fie gata in aceasta primavara. Insa, acest lucru nu a fost posibil, dat fiind numarul mare de concerte pe care membrii trupei le-au sustinut pe perioada campaniei electorale.

Albumul pe care Talisman il pregateste pentru aceasta toamna va fi compus din 10 piese noi noute, ce vor avea un aer "proaspat si mult mai tineresc", dupa cum au promis membrii trupei.

"Acum s-a terminat cu campania si intram din nou in studio. Cautam o romanta mai putin cunoscuta pe care sa o prelucram" a declarat Alin Oprea, membru Talisman, pentru Clujeanul. ro.

Talisman - o posibila colaborare cu Boney M

In plus, cei 2 "talismani" au in plan un featuring cu Brad Vee Johnson, fostul component al trupei Boney M. "Suntem prieteni cu el si am discutat despre o colaborare, dar inca nu ne-am hotarat definitiv", a incheiat Oprea pentru aceeasi sursa.

Trupa Talisman a luat fiinta la data de 16 decembrie 1996, odata cu participarea la festivalul "Om Bun", unde este onorata cu Marele Premiu. La inceput formatia era formata din Alin Oprea, cel ce se ocupa si de compunerea pieselor si Tavi Colen.

La numai 3 luni de la lansarea maxi-single-ului "Atat de singur", s-a inregistrat un record de vanzari, ajungand la 150.000 de exemplare, motiv pentru care grupul Talisman a fost rasplatit de producatorul Intercont Music cu Discul de Platina.

Cei 2 Talismani au lucrat cu legendara Phoenix

In doar un an si jumatate de la lansare , trupa a sustinut mai bine de 250 de concerte in toata tara. De asemenea, Alin si Tavi au colaborat o perioada si cu legendara trupa Phoenix.

In 12 ani de activitate muzicala, Talisman a scos 6 albume: "Talisman" (1998), "De ziua ta" (2000), "Pentru ea" (2001), "La prima vedere" (2004), "Pentru prieteni" (2006) si " Colinde " (2006).

Din dorinta de a fi o trupa rock in adevaratul sens al cuvantului, incepand cu anul 2002, cei 2 vocalisti, Alin si Tavi, coopteaza in trupa alti 4 membri. Din nefericire insa, la sfarsitul lui 2006, Tavi Colen se decide sa paraseasca trupam dorind sa se concentreze pe alte proiecte .

Grupul a continuat sa existe si in prezent, Talisman pregateste cel de-al 7-lea album de studio, ce se anunta a fi unul inovator si plin de surprize.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea