Showbiz

#rock #the rasmus #album nou #black rose #lansare #29 septembrie 2008

Noul album Rasmus se lanseaza pe 29 septembrie

 
Membrii trupei The Rasmus , unul dintre cele mai de succes produse muzicale de export ale Finlandei, se pregatesc de lansarea unui nou material de studio, anunta Universal Music.
 
The Rasmus vor lansa pe 29 septembrie cel de-al saptelea album, intitulat “Black Roses”, avandu-i drept co-producatori pe Desmond Child şi Harry Sommerdahl.

Single cu influente electro

Primul extras pe single este “Livin’ In A World Without You” si a fost lansat pe 15 septembrie
Despre piesa solistul trupei, Lauri, declara:  „Este un cantec electro, foarte indepartat ca sound de hit-ul anterior, In The Shadows.”
 
La productia acestei piese legendarul producator Desmond Child s-a implicat activ, declarandu-se fan al noului sound al trupei.

The Rasmus intra astfel intr-o companie selecta de artisti ale calor hit-uri poarta semnatura Desmond Child: Kiss („I Was Made For Lovin’ You”), Alice Cooper („Poison”), Bon Jovi („Livin’ On A Prayer”) sau Ricky Martin („Livin’ La Vida Loca ”).
 
In ciuda prezentei lui Desmond Child, cei de la The Rasmus nu au vrut sa se lase intotalitate pe mana altcuiva. Noile compozitii au la baza stilul trupelor glam rock ale anilor 80, se recunosc sintetizatoarele si clapele care reprezinta punctul de plecare. „Am facut unele schimbari pentur ca sound-ul sa fie mai rock, in timp ce unele piese au ramas la fel ca pe versiunea demo”, declara Lauri.
 
The Rasmus s-a format la Helsinki in 1994, pe vremea cand membrii grupului erau inca la liceu. In cei 14 ani de activitate, trupa a vandut peste 3.5 milioane de albume in intreaga lume, 8 discuri de aur şi 5 discuri de platina, 6 albume si 21 de single-uri se success printre se numara: "Liquid", "F-F-F-Falling", "In the Shadows", "First Day of My Life". Trupa a concertat si in Romania, cu ocazia festivalurilor Peninsula (2006) si Coke Live (2007). 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea