Showbiz

#electro #album #faithless #jamaica

Noul album Faithless a fost compus in Jamaica

Maxi Jazz, solistul de la Faithless , a declarat recent intr-un interviu ca a avut nevoie de o noua sursa de inspiratie, majoritatea pieselor de pe “The Dance”, noul album al trupei, fiind compuse in casa mamei sale din Jamaica.

Departe de oameni si tehnologie, artistul a pus pe hartie cel mai introspectiv si contemplativ album Faithless. Maxi Jazz a ales locul respectiv fiind sigur ca acolo va putea lucra fara sa fie intrerupt, spunand ca: “Era singurul loc la care ma puteam gandi unde, daca suna telefonul, stiam ca nu e pentru mine”.  De asemenea, artistul a povestit ca ora ideala pentru compus este 3 dimineata: “Stau toata noaptea sa lucrez pentru ca acest timp are ceva special. Cand e zi, atmosfera e plina de vibratiile oamenilor pe cand noaptea, cand toata lumea doarme, ai loc sa fii creativ.”

In acelasi spirit al solitudinii a fost inregistrat si albumul, intr-un studio aflat in afara Londrei, situat in cadrul unei ferme ce apartinea producatorului Rollo.

Pentru partea vocala a pieselor, Faithless a colaborat cu artisti cunoscuti precum Dougy Mandagi de la Temper Trap, Neil Arthur din Blancmange, Jonny Fox din The King Blues si Dido, sora lui Rollo, un vechi colaborator al trupei.

“The Dance” a iesit pe piata pe data de 17 mai si va beneficia de o serie de concerte de promovare, printre care si unul in Bucuresti pe data de 16 iulie pe Stadionul Iolanda Balas Soter, in cadrul Ciuc Summer Fest .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea