Showbiz

#25 septembrie 2008 #la varsta de 5 ani #lansare album #cleopatra stratan #pop

Noul album al Cleopatrei se lanseaza pe 25 septembrie


Cleopatra Stratan isi lanseaza joi, 25 septembrie, albumul “ La varsta de 5 ani ”. Lansarea va avea loc la magazinul Diverta- b-dul Magheru nr. 9, fiind urmata de o sesiunea speciala de autografe cu fanii sai, potrivit Cat Music .

La lansarea albumului "La varsta de 5 ani", fanii vor avea parte de o surpriza: primii 100 de cumparatori ai vor beneficia automat si de un bilet la concertul micutei Cleo, concert programat pentru 20 decembrie, la Sala Polivalenta.

Muzica, orchestratia si textul sunt semnate de Pavel Stratan

Albumul contine 10 piese, muzica, orchestratia si textul, fiind semnate de tatal micutei artiste, Pavel Stratan.

Pe langa piesele care ne aduc tuturor aminte de vremurile lipsite de griji si insorite ale copilariei, albumul mai contine si alte melodii, in stilul cu care micuta ne-a obisnuit deja, prin care Cleopatra Stratan incearca sa transmita adevarate lectii de viata .

Una dintre surprizele pe care le pregateste micuta artista sunt si vorbele sale "de duh" incluse pe coperta albumului: " La aceasta varsta daca ar fi sa-i multumesc tatalui meu, i-as multumi pentru ca a inteles la timp ca un copil se educa atunci cand sta de-a latul patului, nu de-a lungul."


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea