Showbiz

Noi dezvaluiri despre lungmetrajul "Sex and the City"

A mai ramas numai o luna si jumatate pana la lansarea oficiala pe marile ecrane a Sex and the City The Movies/Totul despre sex si, se pare, starurile din distributie nu se pot abtine sa nu faca dezvaluiri despre mult asteptatul film.

Dupa ce in urma cu doua saptamani, Sarah Jessica Parker, actrita care detine rolul principal in productie, i-a asigurat pe fanii serialului Totul despre sex ca vor fi socati de maturitatea lungmetrajului si de abordarea dramatica, colega sa de platou, Cynthia Nixon, a facut si ea recent noi comentarii. Interpreta roscatei Miranda a dezvaluit ca unul dintre personajele principale va muri si ca personajul interpretat de Parker, Carrie Bradshaw, va fi extrem de afectat de pierdere.

Nixon a avut grija sa nu spuna mai mult, dar a fost suficient ca sa apara speculatii pe acesta tema: Charlotte, ramasa insarcinata, ar putea suferi complicatii la nastere sau Samantha, care are cancer la san , ar putea fi o alta candidata la tragedie. Si Mr. Big figureaza pe lista "suspectilor", dupa ce a suferit o operatie la inima.

Sex and the City The Movie va ajunge pe marile ecrane la inceputul lunii iunie 2008.

Trailer Sex and the City The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea