Showbiz

#turneu #reggae #album #muzica #adrian young #gwen stefani #no doubt #pop #alte-genuri #rock

No Doubt se gandeste la un album reggae

Grupul No Doubt , care a marturisit de curand ca porneste intr-un turneu de relansare, dupa pauza impusa de cariera solo a lui Gwen Stefani , se gandeste sa inregistreze un album reggae .

„Se pare ca intotdeauna am avut un fond muzical eclectic. Dar, de fapt, noi tot timpul am gravitat in jurul genului reggae.”, a marturisit Adrian Young , basistul trupei.

„Nu spun ca exact asa va fi noul nostru album, e prea devreme sa dam astfel de verdicte, dar ceea ce ne face sa ne simtit cu adevarat bine este muzica reggae”, a mai adaugat artistul.

Oricum, fanii vor avea de asteptat pana sa se bucure de noul material si asta pentru ca membrii No Doubt n-au niciun gand sa lanseze albumul anul care vine.

„Am inceput sa inregistram pentru noul album, si mai mult ca sigur ca vom continua sa lucram la el si anul viitor. Vom porni intr-un turneu in vara lui 2009 si vom continua sa muncim in paralel si la materialul discografic”, a incheiat Adrian pentru MTV News.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea