Showbiz

#rock #no doubt #gwen stefani #reunire #album #muzica #revenire #turneu

No Doubt isi amageste din nou fanii


Trupa No Doubt se reuneste dupa 4 ani de pauza. Grupul ce si-a intrerupt activitatea in 2004, revine pe scena cu un nou album si chiar un turneul. Anuntul a fost facut pe site-ul oficial al formatiei in timpul unei conversatii cu fanii.

No Doubt n-am mai scos nimic nou de 7 ani. Ultimul album intitulat „Rock Steady” a fost lansat in 2001. „Nu cred ca ar mai trebui sa asteptam”, a postat Gwen Stefani, frontman-ul trupei, pe site.

„Ce tare! Va fi foarte incitant sa mergem si sa cantam din nou toate acele piese”, a completat artista.

Tony Kadal, tobosarul grupului simte nevoia sa cante din nou, avand in vedere ca a trecut atata timp.."Simt ca e timpul pentru rock and roll", a marturist Kadal.

Nu este pentru prima data cand componentii trupei afirma ca se pun din nou pe treaba. Anul trecut, Adrian Young , tobosarul No Doubt declara ca el si colegii lui de trupa au idei cat pentru 4 albume, albume care n-au vazut insa lumina zilei.

No Doubt a facut pauza oficiala in 2004. De atunci Gwen Stefani (39 ani) a scos pe piata 2 albume solo: „Love. Angel. Music. Baby” si „The Sweetest Escape”. Pe langa asta, artista si-a vazut de viata personala si a nascut 2 copii, Kingston (2 ani) si Zuma (3 luni).

Piesa de referinta a trupei No Doubt ramane „Don`t Speak”, inclusa pe albumul „Tragic Kingdom”, lansat in 1995. Piesa a ramas 16 saptamani in top „ Billboard Hot 100 Airplay”. „Iris” a lui Go Go Dolls fiind singura care a reusit sa o surclaseze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea