Showbiz

No Country for Old Men - incasari mari dupa Oscar

Filmul fratilor Coen, No Country for Old Men , inregistreaza cresteri semnificative in box-office-ul american dupa ce a castigat saptamana trecuta nu mai putin de patru premii Oscar, pentru cel mai bun, cel mai bun scenariu adaptat , cea mai buna regie si cel mai bun actor intr-un rol secundar, Javier Bardem.

Astfel, numarul salilor de cinema americane in care lungmetrajul a rulat in weekend s-a dublat, iar incasarile filmului au crescut cu 67%. Celelalte pelicule nominalizate la categoria Cel mai bun film nu au inregistrat mari schimbari la capitolul incasari dupa seara Oscarurilor, insa pelicula lui Jason Reitman, Juno, continua sa fie filmul cu cele mai mari incasari dintre cele 5 nominalizate.

Un alt succes in America l-a inregistrat filmul austriac, Counterfeiters, castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film strain . Pelicula despre cea mai mare operatiune de falsificare din istorie, pusa la cale de nazisti in 1936, a incasat in SUA aproape 200.000 de dolari, ceea ce reprezinta o suma deloc de neglijat pentru un film european.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea