Showbiz

#rock #nightwish #concert #festival #artmania 2009 #sibiu #18 iulie

Nightwish va concerta din nou in Romania

Trupa finlandeza Nightwish va concerta in Piata Mare din Sibiu pe 18 iulie 2009 in cadrul editiei din acest an a festivalului Artmania, informeaza organizatorii evenimentului.

Nightwish, un nume recunoscut la nivel mondial cu 7 albume de succes si foarte multe concerte sustinute pe scenele festivalurilor si marilor arene din lume se afla la cel de-al 3-lea concert in Romania.

Finlandezii se afla in turneul mondial de promovare a albumului „Dark Passion Play ". Seria de concerte a inceput in octombrie 2007 si se va incheia in luna septembrie a acestui an in Hartwall Arena din Helsinki. Turneul include concerte in America, Europa, Asia si Australia.
 
Biletele la Artmania costa 110 RON pe zi, in vreme ce un abonament costa 180 RON. Ele sunt deja disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro , www.blt.ro si www.myticket.ro. Pana la 1 mai 2009 , biletele si abonamentele puse in vanzare pot fi achizitionate la pretul de 90 RON pe zi si 160 RON pentru abonamente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea