Showbiz

#alte-genuri #folk #phoenix #nicu covaci #mircea baniciu #conflict #insulta #manele #monden #emisiune

Nicu Covaci despre Mircea Baniciu: "Canta manele"

Seria conflictelor dintre Nicu Covaci si Mircea Baniciu ( foto ) continua. Invitat la Observatorul de la Antena I, Covaci l-a atacat dur pe colegul sau, Baniciu, informeaza antena3.ro.

Precum renasterea pasarii Pheonix, asa reinvie si conflictele dintre cei doi artisti. Liderul trupei, Nicu Covaci, a fost invitat la emsiunea Observator de la ora 16.00 si, profitand de ocazie, acesta l-a facut cu ou si cu otet pe colegul sau, Mircea Baniciu.

"Eu as fi cantat cu el daca nu canta tiganeste, adica manelesc, el canta manele la ora asta!", a dat verdictul, Covaci. "Nu mai are vocea de la inceput, era o frumusete de baiat, era atat de frumos si avea o voce dumnezeiasca, dar astazi nu mai face fata, nu mai stie textele, nu canta ritmic, sta cu textele pe jos si le citeste, sta cu microfonul aici (in frunte n.r.) si el se uita in jos"
, a adaugat acesta.

"Daca el crede asta, probabil o sa cant mai bine in alta parte, nu in formatia lui", n-a intarziat sa apara replica lui Baniciu.

Conflictul dintre Nicu Covaci si Mircea Baniciu a pornit in 2007, cand trupa Pheonix a sarbatorit 45 de ani de activitate muzicala si a fost decorata de catre presedintele Traian Basescu. Mircea Baniciu a lipsit de la ceremonia de decernare si asta pentru ca Nicu Covaci nu l-a inclus in lista membrilor formatiei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea