Showbiz

#nicole scherzinger #lewis hamilton #casatorie #pregatita

Nicole Scherzinger nu este pregatita sa se marite cu Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger nu este pregatita pentru casatorie si este fericita cu relatia pe care o are cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton , scrie showbizspy.com.

Cantareata considera ca inca nu este momentul potrivit sa se casatoreasca cu iubitul ei, pilotul britanic de F1 Lewis Hamilton , pentru ca sunt foarte fericiti cu relatia pe care o au acum. Intrebata daca ar vrea sa se marite cu Hamilton, Nicole a raspuns categoric: “Hmm. Nu, nu vreau. Acum suntem fericiti asa.”

Vedeta trupei Pussycat Dolls a mai dezvaluit ca nu ii este teama sa-l priveasca pe Hamilton conducand cu viteze ametitoare in campionatul de F1. “Imi este greu sa fac vreun comentariu despre asta pentru ca nu-mi pot imagina cum este pentru el. Nu pot compara nimic din ce fac eu cu ceea ce face el. Am si eu un Mercedes, dar nu conduc cu viteza”, a spus cantareata.

“Dar il sustin 100% si sunt mandra de el si cariera lui. Voi fi intotdeauna cel mai mare fan al sau”, a mai adaugat Nicole.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea