Showbiz

#2009 #film #australia #retragere #nicole kidman

Nicole Kidman renunta la cariera de actrita?

Printre actritele de la Hollywood, proaspete mamici , se pare ca s-a lansat o noua moda. Urmand exemplul Angelinei Jolie , care a spus recent ca intentioneaza sa se retraga din lumea filmului pentru a se dedica familiei, actrita australiana Nicole Kidman socheaza si ea cu o afirmatie asemanatoare.

In timpul unei conferinte de presa pentru promovarea celui mai recent film in care joaca, .

"Sunt intr-un moment al vietii in care imi doresc sa fiu, am avut sanse frumoase, dar nu stiu ce voi face pe viitor. Pe langa actorie sunt multe alte lucruri pe care vreau sa le intreprind si poate voi alege sa mai fac copii", a dezvaluit , au devenit parintii micutei Sunday Rose in iunie, anul acesta. Fetita este primul copil biologic al lui Nicole , care mai are doi copii adoptati, Isabella si Connor, cu fostul sot, Tom Cruise.

Cat despre ultimul film Australia, Nicole Kidman spune ca este ceva ce si-a dorit sa faca de mica. Filmul a avut de curand premiera in SUA, iar la noi pe ecrane va ajunge in februarie 2009.

Urmareste trailerul filmului Australia.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea