Showbiz

#aborigeni #conflict #australia #nicole kidman

Nicole Kidman - in conflict cu aborigenii din Australia

Nicole Kidman a intrat in conflict cu membri comunitatii aborigine din Australia , deoarece, in timpul unei emisiuni tv din Germania, a incercat sa cante la didgeridoo, un instrument tipic aborigen.

Comunitatea aborigena a fost insa indignata de gestul actritei australiene pentru ca traditia interzice femeilor sa cante la acest instrument, informeaza telegraph.co.uk. Nicole Kidman si Hugh Jackman se afla intr-un turneu de promovare al noului lor film, Australia, iar emisiunea in cadrul careia actrita a “comis” greseala era inclusa in turneu.

In timpul emisiunii, Kidman a suflat timid la didgeridoo, in timp ce partenerul ei din film imita un aborigen, stand intr-un picior. Gestul lui Nicole a infuriat comunitatea aborigena, care considera ca regizorul filmului Baz Luhrmann ar fi trebuit sa-si informeze actorii despre traditiile aborigene.

“Cred ca ea nu stia acest lucru, altfel nu ar fi cantat la acel instrument”, a declarat Allen Madden, atasat cultural si responsabil cu educatia in cadrul Consiliului Aborigenilor din Sydney. Aborigenii considera ca femeile care canta la didgeridoo vor devein infertile.

Australia, un film epic care spune povestea unei aristocrate britanice care ajunge la antipozi si traieste aventura vietii ei, va avea premiera in cinematografele de la noi pe 2 ianuarie.

Urmareste trailerul filmului Australia.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea