Showbiz

#deceptionata #australia #rol #nicole kidman

Nicole Kidman - deceptionata de rolul ei in "Australia"

Nicole Kidman nu este deloc mandra de prestatia ei din filmul Australia , scrie FemaleFirst.

Actrita in varsta de 41 de ani a spus ca s-a “intors” in scaun in timpul premierei filmului la Sydney, pentru ca placere sa vada productiile in care joaca. "Nu pot sa ma uit la filmul asta si sa fiu mandra de cum am jucat. In timpul filmului l-am intrebat pe Keith daca am jucat bine. Insa Brandon Walters si Hugh Jackman au jucat minunat. Imi este imposibil sa ma atasez emotional de acest film”, a declarat Kidman.

Nicole a fost atat de suparata din cauza prestatiei sale in pelicula lui Baz Luhrmann, incat a plecat din Australia chiar a doua zi dupa premiera, impreuna cu sotul , Keith Urban , si fiica lor de cinci luni Sunday Rose .

"Am fugit practic, deoarece nu vroiam sa citesc nimic. Nu vroiam sa stiu nimic. Ne-am intalnit cu familiile noastre si apoi ne-am urcat in avion”, a spus Nicole Kidman intr-un interviu acordat postului de radio australian 2dayFM.

Actrita a asistat la premiera peliculei Australia doar pentru ca Baz Luhrmann, regizorul filmului, a insistat: "Nu urmaresc niciodata filmele in care joc, dar am mers la premiera la Australia pentru ca m-a rugat Baz”, a mai adaugat Kidman.

Urmareste trailerul filmului Australia.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea