Showbiz

#incendii #australia #teledon #donatie #keith urban #nicole kidman

Nicole Kidman ajuta victimele incendiilor din Australia

Actrita Nicole Kidman si sotul ei, cantaretul de country Keith Urban , au donat jumatate de milion de dolari Crucii Rosii pentru a-i ajuta pe australienii care au ramas fara case in urma incendiilor devastatoare din ultima perioada.

Mai mult de 180 de persoane si-au pierdut viata in incendiile care au distrus peste 1000 de case.

Kidman si Urban au vorbit in cadrul unei emisiuni teledon organizata la un post de televiziune din Australia in incercarea de a strange bani pentru victimele incendiilor de la antipozi. “Suntem alaturi de toate familiile care au pierdut pe cineva drag in aceste incendii si care trebuie sa-si reconstruiasca vietile”, a spus Nicole Kidman.

Printre vedetele care au luat parte la teledonul de joi s-au mai numarat actorii australieni Hugh Jackman si Russell Crowe, care au facut si ei donatii importante Crucii Rosii.

Urmareste trailerul filmului Australia cu Nicole Kidman si Hugh Jackman in rolurile principale.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea