Showbiz

#pop #dance #monden #logodna #nicole scherzinger #pussycat dolls #lewis hamilton #iulie 2009

Nicole de la Pussycat Dolls vrea sa se logodeasca

Nicole Scherzinger ( foto ), lidera grupului Pussycat Dolls , are intentii serioase in ceea ce priveste relatia cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton . Nicole a declarat de curand ca intentioneaza sa se logodeasca cu Hamilton la sfarsitul lunii iulie.

Nicole intentioneaza sa le invite la ceremonie si pe celelalte colege de trupa. Mai mult decat atat, ea ar vrea ca fetele sa ii fie domnisoare de onoare.

Nicole Scherzinger a povestit cate ceva si despre primul ei album solo intitulat “Her Name is Nicole” . Ea a declarat ca materialul va contine si cateva melodii al caror subiect va fi casatoria.

Focoasa bruneta de la Pussycat Dolls sustine ca i-ar placea sa inregistreze un cantec cu iubitul sau. Intr-un interviu acordat revistei britanice Hello! ea a mai declarat si l-ar dori pe Lewis intr-unul dintre viitoarele videoclipuri ale trupei: “Mi-ar placea sa apara intr-unul din clipurile noastre, insa nu stiu ce parere vor avea celelalte Dolls despre acest lucru. Cred ca lui i-ar placea."

Urmareste videoclipul piesei I hate this part, single lansat de Pussycat Dolls in octombrie 2008 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea