Showbiz

#nicolas cage #ghost rider 2 #romania #bran

Nicolas Cage filmeaza Ghost Rider 2 in Romania

Nicolas Cage va filma incepand din toamna Ghost Rider 2 in Romania, dar se pare ca dorinta sa de a ajunge cu motorul pana la castelul Bran nu se va implini, scrie Evenimentul Zilei.

Actorul american accepta cam orice rol in ultima vreme, mai bine platit sau nu, pentru a-si putea achita datoriile de milioane de dolari pe care trebuie sa le plateasca Fiscului. Asa ca nu a suprins pe nimeni confirmarea sa in Ghost Rider : The Spirit of Vengeance.

Filmarile se vor desfasura in perioada 1 octombrie 2010 – 1 martie 2011 cu o pauza de sarbatori, iar in tot acest timp Nicolas Cage va fi prezent in Romania. Se zvoneste ca onorariul actorului pentru acest film se ridica la doar 7 milioane de dolari. Deh, inca este criza la Hollywood, iar Fiscul bate la usa.

Despre dorinta lui Cage de a veni cu motocicleta arzand pana in poarta Castelului Bran, Bogdan Boncea, directorul de marketing al Castel Film, spune ca nu are sanse sa se implineasca. “O astfel de secventa nu este specificata in scenariu”, a spus Boncea pentru Evz.

Ghost Rider 2 va fi regizat de echipa Mark NevaldineBrian Taylor (Gamer, Crank), insa in acest moment nu exista o versiune definitiva a scenariului semnat de Scott Gimple si Seth Hoffman.

Trailer Ghost Rider:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea