Showbiz

#nicolas cage #rol #the wrestler #mickey rourke

Nicolas Cage a refuzat rolul din "The Wrestler"

Actorul Nicolas Cage a dezvaluit ca nu a vrut sa joace rolul principal in filmul The Wrestler deoarece nu ar fi avut timp sa-si faca un corp de luptator profesionist, scrie site-ul Access Hollywood.

Rolul care l-a readus pe Mickey Rourke in lumina reflectoarelor, i-a fost dat initial lui Nicolas Cage, dar vedeta din National Treasure s-a retras din proiect pentru ca nu credea ca va reusi sa fie convingator in rolul luptatorului de wrestling Randy ‘The Ram’ Robinson.

“M-am retras din acest film pentru ca nu am crezut ca am destul timp sa-mi fac un corp de luptator care ia steroizi, iar eu nu as lua niciodata asa ceva”, a spus Cage in cadrul unui show tv american.

Acum Nicolas Cage este convins ca rolul a fost scris pentru Mickey Rourke, care a revenit in atentia Hollywood-ului si a castigat cam toate premiile importante pentru prestatia sa din The Wrestler. Numai Oscarul i-a scapat lui Rourke, mult ravnita statueta a mers la Sean Penn pentru rolul din filmul biografic Milk.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler care poate fi vizionat si in cinematografele de la noi.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea