Showbiz

#supravietuitorul #andreea macelaru sofron #regina maria #carol i #sergiu nicolaescu

Nicolaescu a gasit-o pe Regina Maria

andreea macelaru sofron, actrita care da viata personajului Irina Predescu din serialul Nimeni nu-i perfect, de la Prima TV, va interpreta rolul Reginei Maria, in docu-drama Carol I , regizata de Sergiu Nicolaescu .

Actrita a mai avut o colaborare de scurta durata cu Sergiu Nicolaescu, la Triunghiul mortii, insa de aceasta data rolul propus de regizor este unul foarte complex.

"Colaborarea a inceput ca o surpriza, pentru ca eram in oras cu sotul meu cand am fost sunata de domnul regizor, sa merg pana la dansul. Nu stiam despre ce este vorba. Cert este ca am ajuns la destinatie si m-am trezit luata pe sus, dusa la machiaj, la coafat si intruchipata ca Regina Maria . A urmat apoi proba. Am fost pusa in fata unei camera de fotografiat. Trebuia sa surprind expresii ale Reginei, din niste fotografii pe care ei le aveau deja pregatite", povesteste Andreea.

Desi nu stia de ce fusese chemata, Sergiu Nicolaescu a reusit sa o surprinda din nou. S-a hotarat pe loc si a spus: "Da, ea este Regina Maria!".

Pentru Andreea Macelaru Sofron rolul Reginei Maria reprezinta o mare provocare, la care spera sa faca fata cu brio. Actrita este nerabdatoare sa inceapa filmarile, care se vor desfasura la castelul Peles si la palatul Cotroceni.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste trailer-ul peliculei romanesti Supravietuitorul, ultimul film semnat Sergiu Nicolaescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea