Showbiz

#alte-genuri

Nicolae Voiculet va concerta la Olimpiada de la Beijing

Zilele trecute, naistul nicolae voiculet a primit o invitatie oficiala din partea Ministerul Afacerilor Externe pentru a sustine un concert ce va reprezenta cultural Romania in contextul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Celebrul artist roman ,va sustine in prima parte a lunii august un recital extraordinar de nai in sala de concerte a Bibliotecii Nationale Chineze, un loc de referinta in spatiul cultural al acestei tari. Artistul va fi acompaniat de o parte a orchestrei sale, Nivo World Band, iar repertoriul este alcatuit din muzica traditionala stilizata.

La acesta manifestare vor fi prezente o serie de importante personalitati ale Comitetului Olimpic, oficialitati ale guvernului chinez si roman, ambasadori acreditati in China si presa internationala, evenimentul fiind mediatizat la nivel mondial.

Nicolae Voiculet, apreciat si peste hotare

Binecunoscut deja pe plan international, Nicolae Voiculet a reprezentat in sute de concerte Romania, pe marile scene ale lumii , un adevarat globetrotter muzical, fiind ovationat si apreciat de publicul de pe intreg mapamondul.

Concertul, de o inalta tinuta in interpretare si imagine, se situeaza sub egida conceptului Nivo World Music , creat si coordonat de catre Nicolae Voiculet.

"Sunt incantat de invitatia pe care am primit-o din partea Ministerului Afacerilor Externe, sa reprezint prin muzica tara noastra la o manifestare de o asemenea amploare. Olimpiada de la Beijing este un moment care marcheaza manifestarea sportiva mondiala la cel mai inalt nivel si de aceea, ma simt onorat sa prezint acestei sume de identitati culturale radacina din care am iesit la lumina. Ca de fiecare data am sa reprezint identitatea nationala ca un artist definit , demn, supus iubirii de oameni prin iubirea de sunet." a declarat artistul Nicolae Voiculet

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea