Showbiz

#jonas brothers #baschet #cos #minge #aruncare #ratare #nick jonas #monden #pop #rock

Nick Jonas - baschetbalist de 2 bani

Nick Jonas , unul dintre membrii trupei Jonas Brothers , sta prost la capitolul numit baschet. Intr-o inregistrare postata pe Youtube in urma cu cateva zile, Nick incearca sa demonstreze fanilor ca este bun nu numai la muzica, ci si la sport.

Nick reuseste sa atinga cosul de-abia la a 6-a incercare. Cat despre punctele inscrise, ele s-au cam lasat asteptate. Cu chiu, cu vai, Nick Jonas a reusit sa inscrie din a 20-a aruncare. Ce-i drept, nici aruncarea la cos nu a fost una foarte simpla, cantaretul american exersand aruncarile cu mingea care ricoseaza dintr-un zid.

Pe plan muzical, Nick Jonas si restul colegilor din Jonas Brothers se pare ca o duc mai bine . Trupa se afla in plin turneu mondial. In toamna, Jonas Brothers vor ajunge si in Europa unde vor concerta in tari precum Franta, Germania, Spania, Marea Britanie, Belgia etc. Spre dezamagirea fanilor romani, pe lista nu se regaseste si tara noastra.
 
Urmareste clipul in careNick incearca sa nimereasca cosul de bachet
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea