Showbiz

#film #muzica #cantaret #nick cave #continuare #scenariu #the gladiator #russell crowe

Nick Cave il vede pe Gladiatorul lucrand la Pentagon

Regizorul pelicului " The Gladiator " impreuna cu Russell Crowe l-au rugat pe cantaretul Nick Cave sa scrie scenariul pentru continuarea filmului, "The Gladiator II".

Zis si facut. Artistul s-a pus pe treaba si a creat o poveste de toata frumusetea. Pacat insa ca Hollywood-ul a respins-o, considerand-o exagerata si neverosimila. De ce?

Simplu, in scenariul lui Cave, Maximus (interpretat de Russell Crowe) invie, si o data cu el si fiul acestuia, pentru a savarsi marea razbunare. Ba mai mult, Maximus isi adjudeca nemurirea si ajunge sa se lupte in Cel De-al Doilea Razboi Mondial si sa lucreze pentru Pentagon.

Desi scenariul nu a fost luat in considerare de producatorii de la Hollywood, Russell Crowe este foarte nemultumit de situatie. Actorul considera ca decizia este una nedreapta , avand in vedere ca povestea lui Cave este, in mintea lui, o continuare geniala a Gladiatorului.

Urmareste trailer-ul filmului The Gladiator cu Russell Crowe in rolul principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea