Showbiz

#festivalului de film brighton #mihai chirilov #megatron #o zi buna de plaja #new romanian shorts

New Romanian Shorts ajunge la Brighton

aduce, in aceasta seara, ora 20:00, in cadrul Festivalului de Film de la Brighton, scurtmetrajele si Megatron , alaturi de alte patru productii romanesti de mare succes.

Selectia scurtmetrajelor a fost realizata de criticul de film Mihai Chirilov - directorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).

Aceste filme contureaza portretul unei tari in tranzitie. Fie drama, comedie sau thriller, scurtmetrajele sunt bucati realiste de viata: se desfasoara aproape in timp real, oferind implicit un comentariu social dulce-amar al momentului.

plaja - regia Bogdan Mustata
E dimineata devreme si o prostituata de 36 de ani asteapta intr-o intersectie un nou client. O camioneta opreste si cineva o impinge inauntru. Masina ajunge pe o plaja pustie; aici trei baieti minori incep un joc de putere periculos.

La drumul mare - regia Gabriel Sarbu
Intr-unul din nesfarsitele ambuteiaje din Bucuresti, un hot de buzunare incepe o relatie bizara cu victima sa.

Valuri - regia Adrian Sitaru
O straina frumoasa ii cere unei tiganci sa aiba grija de fiul sau de patru ani in timp ce ea invata sa inoate flirtand cu un barbat insurat. Apoi dispare in mare.

Fatza galbena care rade - regia Constantin Popescu
O comedie emotionanta despre doi parinti, total nepriceputi la calculatoare, care incearca sa comunice prin messenger cu fiul lor aflat in America.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea