Showbiz

#twilight #new moon #premiera #vampiri

New Moon va avea premiera pe 16 noiembrie

Filmul "The Twilight Saga: New Moon " va avea premiera la Mann Theater pe 16 noiembrie, cu patru zile inainte de lansarea oficiala pe ecranele din Statele Unite, informeaza aceshowbiz.com.

In timp ce toata lumea asteapta cu sufletul la gura cel mai recent trailer al filmului New Moon, care va fi lansat in cadrul Premiilor MTV de pe 13 septembrie, au aparut si cateva informatii privind premiera oficiala a filmului.

MTV informeaza ca reteaua de cinematografe Mann a anuntat pe site-ul oficial ca cea de-a doua parte a seriei Twilight va avea parte de o lansare speciala pe 16 noiembrie.

Premiera filmului New Moon va avea loc cu patru zile inainte de lansarea oficiala in Statele Unite. Cinematografele Bruin au fost alese pentru acest eveniment special. Tot aici a avut loc si premiera primului film din seria Twilight in 2008. Deocamdata nu se stie care sunt vedetele care vor participa la acest eveniment.

Intre timp, trupa Death Cab for Cutie a lansat o mostra din cantecul Meet Me in the Equinox, melodia principala de pe coloana sonora a filmului New Moon. Mostra prezinta 40 de secunde ale melodiei in care se aude corul. Versiunea originala va fi lansata duminica, 13 septembrie, la premiile MTV, iar album va fi lansat pe 20 octombrie.

Scenariul filmului New Moon este realizat de Melissa Rosenberg, iar regia poarta semnatura lui Chris Weitz. Din distributie fac parte Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner, iar Dakota Fanning, Michael Sheen si Noot Seear sunt cele mai noi achizitii ale peliculei.

Urmareste trailerul filmului New Moon:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea