Showbiz

#pop

New Kids On The Block, vedetele premiilor Much Music

new kids on the block au participat la decernarea premiilor Much Music din data de 16 iunie 2008.

Baietii au interpretat in cadrul decernarii premiilor din Canada un medley din piese mai vechi, cum ar fi "Step By Step" sau "Right Stuff", dar si noul single " Summertime " ce a incantat fanii prezenti in numar foarte mare. Gala a fost televizata, inregistrand o audienta de 7,8 milioane de telespectatori.

Fanii NKOTB nu s-au lasat invinsi de o ploaie de peste 2 ore

Cei prezenti la premiile Much Music au trebuit sa faca fata unei ploi puternice de 2 ore si jumatate, atat cat a durat show-ul, pentru a se putea bucura de prestatia live a celor de la New Kids On The Block.

Concertul din 16 iunie a fost primul show sustinut de cei 5 membri (Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg si Danny Wood) de la reuniunea lor din acest an.

New Kids On The Block este o formatie pop aparuta in anii 1980. Primul album a purtat numele trupei si a fost lansat in 1984. Cei 5 pusti u atins apogeul popularitatii in anii `90 cand si-au castigat simpatia a milioane de fani, al 3-lea album al lor, "Step by step" fiind premiat cu Triplu Disc de Platina pentru vanzari.

In 1990, Forbes a plasat New Kids On The Block pe primul loc in topul celor mai bine platite trupe pop. De-a lungul carierei, trupa a vandut peste 70 milioane de discuri. New Kids On The Block s-au despartit in 1994 si si-au urmat carierele solo, in film, muzica sau show-uri Tv, cariere ce s-au bucurat de mai mult sau mai putin succes.

Rihanna, castigatoarea premiului Much Music

Printre castigatorii Much Music Awards din 2008 s-au regasit si Rihanna (Best International Video Artist) si Fall Out Boy (Peoples Choice: Favorite International Video). Rihanna a oferit si ea un show live de neuitat, interpretand ultimul sau hit, "Take A Bow".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea