Showbiz

#pop

New Kids On The Block pleaca in turneu

Dupa o pauza de aproape 15 ani, New Kids On The Block, trupa ce a facut furori in anii `90, se pregateste pentru un turneu mondial.

Cei 5 membrii ai formatiei, Joey McIntire, Donnie Wahlberg , Danny Wood, Jordan si Jonathan Knight, vor sustine primul concert din cadrul acestui turneu, pe 5 iulie, la New York. Biletele pentru acest concert au fost epuizate chiar din ziua in care au fost puse in vanzare.

NKOTB vor canta live si in Europa

Trupa ce a vandut peste 80 milioane de albume in intreaga lume, va ajunge si in Europa, anul viitor.

new kids on the block este o formatie pop aparuta in anii 1980. Primul album a purtat numele trupei si a fost lansat in 1984. Cei 5 pusti au atins apogeul popularitatii in anii `90 cand si-au castigat simpatia a milioane de fani, al 3-lea album al lor, "Stept by step" fiind premiat cu Triplu Disc de Platina pentru vanzari.

In 1990, Forbes a plasat New Kids On The Block pe primul loc in topul celor mai bine platite trupe pop. De-a lungul carierei, trupa a vandut peste 80 milioane de discuri. New Kids On The Block s-au despartit in 1994 si si-au urmat carierele solo, in film, muzica sau show-uri Tv, cariere ce s-au bucurat de mai mult sau mai putin succes.

NKOTB, o revenire de succes

In prezent, membrii trupei s-au reunit si sunt hotarati sa reinventeze stilul NKOTB, au lansat deja un prim single, " Summertime ", ce s-a bucurat de succes si lucreaza momentan la albumul de revenire al trupei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea