Showbiz

#cameo #rol #scream 4 #revine #neve campbell

Neve Campbell revine in Scream 4

Neve Campbell va reveni intr-un al patrulea film al seriei Scream , scrie moviehole.com.

Actrita, care a jucat rolul lui Sidney Prescott in primele trei filme ale francizei, va reveni in partea a patra a seriei Scream intr-un cameo alaturi de Courtney Cox si David Arquette, care au jucat si ei in productia lui Wes Craven.

Noul film Scream va fi regizat tot de Wes Craven, iar scenariul va fi scris de Kevin Williamson, care a mai lucrat la primele doua filme ale seriei. Scream 4 va avea insa o abordare noua, dar nu foarte diferita de celelalte filme ale seriei.

Desi a spus in trecut ca nu este interesata sa revina in Scream, Neve Campbell pare sa se fi razgandit.
"Am fost foarte norocosi ca cele trei filme Scream au facut o trilogie buna, deoarece este greu ca intr-o serie de filme toate sa fie la acelasi nivel. Dar cred ca este mai bine pentru mine sa ma opresc aici", a spus Neve Campbell intr-un interviu recent.

Nu se cunosc deocamdata detalii legate de productia lui Scream 4 si nici de actori vor fi distribuiti in rolurile principale.

Urmareste trailerul filmului Scream 3.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea