Showbiz

#jennifer hudson #nepot #gasit #mort #asasinat

Nepotul actritei Jennifer Hudson a fost gasit mort

Nepotul actritei americane a fost gasit mort, luni, in masina unchiului sau, dupa ce fusese impuscat de mai multe ori. Copilul de sapte ani, a fost dat disparut vineri, in ziua cand bunica si unchiul lui au fost ucisi in casa familiei din Chicago, informeaza Variety.

Julian King era fiul surorii mai mari a actritei americane, Julia Hudson, in varsta de 31 de ani. "Putem sa va confirmam in prezent ca acel cadavru descoperit in masina este cel al lui Julian King, in varsta de sapte ani", a anuntat Jody Weis, seful politiei din Chicago, scrie cotidianul american Washington Post .

Imediat dupa disparitia copilului, , tatal vitreg al lui Julian, anchetat in prezent de politie. Balfour, cumnatul lui Jennifer Hudson, se despartise de sora actritei de mai mult timp, dar a negat ca ar fi autorul crimelor. Barbatul are un cazier impresionant din care nu lipsesc acuzatiile de tentativa de omor, jaf armat si detinere ilegala a unui vehicul furat.

Jennifer Hudson se afla in Florida pentru a-si promova cel mai recent film, The Secret Life of Bees, in momentul in care a aflat de uciderea membrilor familiei sale.

Urmareste trailerul filmului The Secret Life of Bees.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea