Showbiz

#nelly furtado #pop #muzica #monden

Nelly Furtado refuza sa apara in Playboy pentru 500.000 $

Nelly Furtado a marturisit de curand ca a refuzat o oferta de 500.000 de dolari venita din partea celebrei reviste dedicate barbatilor, Playboy .

Cantareata si-a motivat decizia, sustinand ca nu vrea sa se „laude” cu asa ceva la doar 22 ani. Nu cu mult timp in urma, autoarea mega-hitului „Do It” era de parere ca un astfel de pictorial ar putea sa-i naruie cariera muzicala si mai bine ar zice „nu”.

Acum, desi tot spre „nu” inclina, Nelly doreste sa analizeze mai bine oferta, inainte de a lua o decizie finala. Sigur se stie insa ca daca i s-ar mai propune la 40 ani sa apara in Playboy, ar raspunde afirmativ fara sa clipeasca.

In ceea ce priveste cariera sa muzicala, artista este coplesita de succesul pe care l-a avut inca de la inceput: „A fost prea mult, prea devreme. Dupa doi ani de turnee si petreceri, am stat ore intregi singura, in casa din LA, privind podeaua”, ar fi declarat Nelly Furtado.

Nelly Furtado - Do It

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea