Showbiz

#alte-genuri #relatii #nunta #demacio "demo" castellon #casatorie #monden #nelly furtado #pop

Nelly Furtado recunoaste ca s-a maritat

Cantareata Nelly Furtado s-a maritat in aceasta vara cu inginerul de sunet Demacio „Demo” Castellon . Nelly a anuntat vestea intr-un interviu acordat Entertainment Tonight Canada, difuzat pe 17 octombrie.

„Ne-am casatorit pe 19 iulie”, a declarat artista. „E o perioada fericita a vietii mele”, a adaugat aceasta, aratand astfel ca ii place statutul de femeie maritata.

Interpreta canadiana a fost vazuta cu putin timp in urma purtand un inel nou cu diamant, lucru care a trezit banuieli in randul mass-media, cum ca s-ar fi maritat.

„Ma simt libera si relaxata si reusesc mai bine ca alta data sa fac fata situatiilor stresante. Incerc sa ma bucur mai mult de lucrurile marunte”, a marturisit Nelly, cu referire la viata de dupa casatorie.

Cei 2 tineri insuratai au colaborat la albumul „Loose”, pe care artista canadiana l-a lansat in 2006.

Nu cu mult timp inainte de a se marita , Nelly Furtado a concertat in Romania, in cadrul festivalului Bestfest 2008.

Furtado a devenit celebra in 2000, cand a lansat albumul de debut „Whoa, Nelly!”, pe care se gaseste hit-ul „I m like a Bird”, ce i-a adus artistei un premiu Grammy.

Albumul care a propulsat-o insa pe culmile succesului s-a intitulat „Loose”, lansat in 2006, la care Nelly a colaborat cu Timbaland si Justin Timberlake. De pe acest LP au fost extrase piesele „Promiscuous” si „Say It Right” ce au devenit hit-uri internationale.

Artista canadiana este recunoscuta pentru experimentele pe care le face cu diferite instrumente, sound-uri, genuri, limbi si stiluri vocale. Acesta imbinare a fost influentata de interesul pe care artista l-a manifestat fata de diferite culturi, precum si gama variata de gusturi in muzica.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea