Showbiz

#pop

Nelly Furtado, premiata cu discul de platina la Bucuresti

Unul dintre cele mai importante nume prezente pe scena B`ESTFEST 2008 a fost cu siguranta Nelly Furtado .

Artista si-a incantat fanii stransi intr-un numar impresionant (peste 15.000 de oameni), interpretand hiturile sale celebre: "I`m Like A Bird","Turn Off The Light", "Say It Right","Maneater","Promiscuous Girl".

Inainte de spectacolulcare a inceput putin dupa ora 22:00, Nelly a sustinut o conferinta de presa la hotelul JW Marriott . In cadrul acesteia, artista a fost rasplatita de Universal Music Romania cu triplu disc de platina pentru vanzarile albumului "Loose".

Nelly Furtado, cel mai bine vandut artist strain in Romania

Nelly Furtado a fost cel mai bine vandut artist international in Romania in anul 2007, iar albumul "Loose" a fost de departe cel mai de succes al anului trecut, atat la nivel international, cat si local. Ziaristii prezenti la conferinta de presa au fost placut surprinside caldura artistei, de rabdarea sa si de seriozitatea cu care le-a raspuns la intrebari.

Nelly a fost de asemenea extrem de incantata si de cadoul primit din partea casei de discuri, ii traditional romanesti pentru ea si fiica sa.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea