Showbiz

#actiune #thriller #death race #franciza #regizor #resident evil

Ne asteapta 'Resident Evil 4"

Probabil ca nu mai exista film la Hollywood care sa nu beneficieze de cel putin o continuare, un prequel sau un spin-off. Urmand aceeasi reteta de succes, regizorul trilogiei (pana acum) Resident Evil , a dezvaluit ca se gandeste la scenariul celei de-a patra parti a francizei inspirate de jocul video omonim, informeaza cotidianul britanic Sunday Sun.

“Acum lucrez la scenariul filmului Long Good Friday , a carui actiune are loc in Miami. Apoi voi incepe probabil sa scriu Resident Evil 4”, a spus regizorul Paul W. S. Anderson. Totusi el nu a dorit sa dezvaluie mai multe detalii legate de povestea noului film, mai ales ca exista voci care sustin ca cineastul nu va regiza noul proiect cinematografic .

Cea de-a treia parte a trilogiei Resident Evil a fost lansata in septembrie 2007 si o are in rol principal tot pe Milla Jovovich devenita intre timp partenera de viata a regizorului Paul W. S. Anderson. Desi filmul a generat incasari de aproape 150 de milioane de dolari, a fost aspru criticat de presa de specialitate.

Cel mai recent film regizat de Paul W. S. Anderson este thriller-ul de actiune Death Race. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea