Showbiz

#uma thurman #joely richardson #vanessa redgrave #liam neeson #ultimul drum #deces #natasha richardson

Natasha Richardson - condusa pe ultimul drum

Regretata actrita natasha richardson a fost condusa pe ultimul drum duminica, 22 martie. Familia si prietenii s-au adunat intr-o biserica mica din New York pentru a-si lua ramas bun de la actrita care a murit din cauza unui accident petrecut pe o partie de schi miercurea trecuta.

Sotul actritei, actorul Liam Neeson, a fost unul dintre barbatii care au purtat sicriul pe umeri pana in biserica. Acesta a sosit la inmormantare cu cei doi copii, mama actritei - Vanessa Redgrave si sora ei Joely Richardson.

Alan Rickman, Ralph Fiennes, Timothy Dalton si Uma Thurman au fost si ei prezenti printre oamenii care s-au adunat sa o vada pentru ultima data pe Natasha Richardson.

Mormantul actritei este situat langa acela al bunicii sale - actrita Rachel Kempson, care a decedat in anul 2003 in Millbrook.

Actrita britanica Natasha Richardson a murit miercuri, 18 martie, la spitalul Lenox Hill din New York, dupa ce, la inceputul saptamanii trecute, a suferit un accident de schi in statiunea canadiana Mont Tremblant .

Ultimele zvonuri sustin ca Richardson a refuzat sa închirieze cu 10 dolari o casca de protectie, care ar fi putut sa-i salveze viata.
 
Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea